Hva vil Apple lansere på årets WWDC?

Nytt operativsystem til iPhone og iPad kommer garantert, men har de andre ess i ermet - eller på håndleddet?

HVA SKJULER SEG BAK HÅNDA Apple-sjef Tim Cook i blå skjorte ble avbildet sammen med Beats-gründer Jimmy Iovine og Dr. Dre da oppkjøpet ble klart i forrige uke. Det alle lurte på var imidlertid om han skjulte en smartklokke under den ene hånda. Foto: Paul Sakuma
HVA SKJULER SEG BAK HÅNDA Apple-sjef Tim Cook i blå skjorte ble avbildet sammen med Beats-gründer Jimmy Iovine og Dr. Dre da oppkjøpet ble klart i forrige uke. Det alle lurte på var imidlertid om han skjulte en smartklokke under den ene hånda. Foto: Paul Sakuma Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Mandag kveld norsk tid går Apples årlige utviklerkonferanse, Worldwide Developers Conference 2014, av stabelen, og mye tyder på at det blir en stor begivenhet.

Selskapet ventes å vise frem nye produkter, og Apples sjef for programvare og nettjenester, Eddy Cue er ikke freidigere enn å omtale det som de mest spennende han har sett på 25 år. Så da er lista lagt.

Lanseringsbonanzaen starter klokka 19, og Dinside vil naturligvis følge med for å bringe deg alle nyhetene. Apple har også kunngjort at de streamer showet live på nettet, fra en egen nettside og rett fra Apple TV.

Men hva er det vi kan forvente oss? Rykteflommen på forhånd har som vanlig vært stor. Her er en oppsummering av de aller heteste spekulasjonene.

Les også: Slik blir Apple-fremtiden i bilen din

iOS 8

I tradisjon tro er det duket for ny versjon av operativsystemet til iPhone og iPad. I fjor lettet Apple på sløret for iOS 7 med et flunkende nytt brukergrensesnitt.

iOS 8 vil neppe være like omveltende, og ifølge ryktene blir en av hovednyheten en ny app kalt Healthbook, som vil være selskapets nye helsesatsing.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer