Hvilke PC-spill?

Den PC-baserte delen av spillbransjen holder koken, til tross at konsoller blir stadig mer populære. Også her har vi sett mange flotte titler i år, og her er en oversikt over hva som er verdt å kjøpe.

Publisert
Sist oppdatert

Selv om spillmaskinene selger mer og mer, og snart også kommer på nett, er PC-basert- spilling fremdeles høyst levende. De mer avanserte strategispillene, krevende førstepersonsspill, kompliserte online-rollespill – alle disse trives best på PC, og slik vil det nok forbli en stund til.

Her er spillene som imponerte oss mest i år:

No One Lives Forever 2 er oppfølgeren til en av våre yndlings-førstepersonsspill noensinne. Spillet tar konseptet videre, legger til mange nye elementer og optimaliserer spillbarheten ytterligere. Dessuten er grafikken blitt betydelig bedre, samtidig som humoren og stemningen er intakt. Definitivt et av årets beste spill.

Les vår anmeldelse

Elder Scrolls 3: Morrowind er et utrolig ambisiøst rollespill, som foregår i en enorm, levende verden der du vil oppleve noen helt utrolige eventyr. Spillet er fullstendig åpent, du kan gå hvor du vil, utforske verden helt uten begrensninger, gjøre all slags oppdrag – og kanskje følge hovedhistorien en gang i blant. Morrowind byr på hundrevis av timer med spilletid, og passer perfekt for mørke vinterkvelder. Den nydelige grafikken må også oppleves – men husk høye maskinkrav!

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer