Hvilke PC-spill?

Den PC-baserte delen av spillbransjen holder koken, til tross at konsoller blir stadig mer populære. Også her har vi sett mange flotte titler i år, og her er en oversikt over hva som er verdt å kjøpe.

Publisert
Sist oppdatert


Selv om spillmaskinene selger mer og mer, og snart også kommer på nett, er PC-basert- spilling fremdeles høyst levende. De mer avanserte strategispillene, krevende førstepersonsspill, kompliserte online-rollespill – alle disse trives best på PC, og slik vil det nok forbli en stund til.

Her er spillene som imponerte oss mest i år:

Hvilke PC-spill?


No One Lives Forever 2 er oppfølgeren til en av våre yndlings-førstepersonsspill noensinne. Spillet tar konseptet videre, legger til mange nye elementer og optimaliserer spillbarheten ytterligere. Dessuten er grafikken blitt betydelig bedre, samtidig som humoren og stemningen er intakt. Definitivt et av årets beste spill.

Les vår anmeldelse

Elder Scrolls 3: Morrowind er et utrolig ambisiøst rollespill, som foregår i en enorm, levende verden der du vil oppleve noen helt utrolige eventyr. Spillet er fullstendig åpent, du kan gå hvor du vil, utforske verden helt uten begrensninger, gjøre all slags oppdrag – og kanskje følge hovedhistorien en gang i blant. Morrowind byr på hundrevis av timer med spilletid, og passer perfekt for mørke vinterkvelder. Den nydelige grafikken må også oppleves – men husk høye maskinkrav!

Les vår anmeldelse

Unreal Tournament 2003 ble kanskje en liten skuffelse når det gjelder innovasjon, da spillet ikke introduserte noen nevneverdig nye elementer til deathmatch-sjangeren. Likevel er det en flott gjennomført pakke med masse brett, spillevarianter, morsomme figurer og utrolig grafikk.

Les vår anmeldelse

Hvilke PC-spill?


Mafia ble den store filmopplevelsen i år, på vår PC-skjerm. En glimrende, dramatisk fortalt mafiahistorie fra 30-tallet grep oss på en måte få spill klarer. Spillet er en blanding av innendørs tredjepersonsaction, og hektisk bilkjøring gjennom de trange gatene i en by som er en tro reproduksjon av datidens omgivelser. Mafia byr på en god dose vold, dramatiske scener, romantikk og overraskelser. Anbefales for voksne spillere som er ute etter en kvalitetshistorie.

Les vår anmeldelse

Hvilke PC-spill?


WarCraft III ble et vellykket comeback for denne klassiske sanntidsstrategiserien. Fire raser, massevis av oppdrag, genial internettmodus, helt nye rollespillelementer og den generelt høye kvaliteten på grafikken, grensesnittet og spillbarheten gjorde WarCraft III til en storselger. Ingen revolusjon innen sjangeren, men like fullt et glimrende spill.

Les vår anmeldelse

Age of Mythology er nok et strategiserie som vender tilbake, denne gangen fra Microsofts allierte Ensemble Studios. Etter to fantastiske Age of Empires-spill, tar serien nå en vending i retning mytologi, mektige guder og mirakler som raskt kan forandre spillets gang. Også her er det flere kulturer å velge mellom, alle med sine unike guder. Hovedkampanjen en massiv og involverende, og det er selvsagt store muligheter for online-spilling. I likhet med WarCraft III er ikke Age of Mythology noen revolusjon innen sjangeren, men rett og slett et fantastisk underholdende spill.

Les vår anmeldelse

Hitman 2 ble et hyggelig gjensyn med vår gode venn, leiemorderen 47. Etter å ha pensjonert seg fra yrket, blir han motvillig trukket tilbake etter at hans mentor blir kidnappet. 47 reiser verden rundt og sniker seg inn i fiendtlige installasjoner, fjerner brysomme motstandere og etterlater seg ingen spor. Et spennende og intenst spill, der du virkelig må tenke før du skyter.

Les vår anmeldelse

Hvilke PC-spill?


Medal of Honor: Allied Assault er et førstepersonsspill som foregår under annen verdenskrig. Du spiller en ganske anonym amerikansk soldat som får en rekke oppdrag på forskjellige steder i Europa. Selv om bakgrunnshistorien ikke er spesielt spennende, oser spillet av krigens stemning, er historisk korrekt, utfordrende og intenst. Den gode grafikken formidler hvor grusom krigen er, og det er mange sterke scener i Medal of Honor. Et spill vi anbefaler til alle historieinteresserte, som ønsker seg et realistisk og spennende actionspill.

Les vår anmeldelse

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer