Hvilken er vinneren?

Var konklusjonen etter testingen annerledes enn etter å sammenligne spesifikasjonene?

Hvilken er vinneren?
Publisert
Sist oppdatert

Etter å ha sammenlignet spesifikasjoner valgte vi Acer Aspire 7735ZG fra MPX som vår anbefaling. I begrunnelsen skrev vi: "den har stor og god skjerm med høy oppløsning og LED teknologi, relativt lett vekt størrelsen tatt i betraktning, stor harddisk og for øvrig er den godt utstyrt."

Var den ekstra ytelsen til Packard Bell nok til å vippe den av seierspallen? Var de ekstra finessene og bedre pekeplaten til Datakjedens ACER Aspire 6930ZG nok til å endre totalbildet?

Hvis du skal ha mest mulig maskin for pengene er det fremdeles valget mellom stor skjerm og størst disk mot bedre muligheter for ekstrautstyr. Uansett blir det et valg mellom de to Acer-maskinene.

Bærbarheten er det Packard Bell-maskinen fra Netshop som utmerker seg med. Her er også ytelsen et hår bedre enn hos de større maskinene.

Konklusjon

Vi opprettholder vårt opprinnelige valg, og kårer Acer Aspire 7735ZG som vinner.

Begrunnelsen er maskinens utstyrsnivå og spesifikasjoner, skjermoppløsningen og batteritiden.

Som alltid i våre tester av denne typen er seieren knepen. Smak og behag spiller også inn, men det overlater vi til våre lesere å sørge for.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer