Hvilket rallyspill til PS2?

Drømmer du om ralykjøring i halsbrekkende fart? De fleste av oss får aldri opplevd dette i virkeligheten, men de mange rallyspillene blir i alle fall bedre og bedre.

Colin McRae 3
Colin McRae 3 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Petter Solberg gjør det stort i rally-sirkuset, og dermed er det blitt mer populært enn noensinne å kjøre rally i stua. I løpet av de siste månedene har vi blant annet sett to viktige rallyutgivelser på PlayStation 2, først Colin McRae 3, og nå nylig WRC II Extreme. Colin McRae 3 er tilgjengelig på flere plattformer, mens WRC II kun er aktuell på PlayStation 2, og det er denne konsollen vi har konsentrert oss om denne gangen.

Hvem går fortest

Begge spillene er temmelig realistiske når det gjelder fremstillingen av rallysporten, men det er flere variasjoner på innholdssiden. La oss først se på Colin McRae 3.

Denne serien har gjort det stort på den første PlayStation-maskinen, mens den nyeste utgaven er blitt lansert både for PlayStation 2 og Xbox. Skotten Colin RcRae er en av veteranene innefor sporten, og spillene basert på hans navn har alltid vært gode simuleringer av hvordan det føles å sprute gjørme i alle retninger i 200 km i timen.

Det tredje spillet i serien tar alle elementene som gjorde de tidligere spillene så bra, og forbedrer dem ytterligere. Det er bare synd at spillet er ganske begrenset når det gjelder måter å spille på: Du kan enten spille gjennom et fullt Championship, eller øve deg på enkeltbaner. Få valg, men det burde likevel holde for de fleste.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer