Hvis operativsystemene var flyselskaper

Operativsystemene har alle sine svakheter. Her illustres de på en ny måte.

Publisert
Sist oppdatert

Sjelden har vi sett mer treffende bilder på egenskapene hos de forskjellige operativsystemene. Takk til Jo Lyshoel for et glimrende bidrag!

Luftfart med MacOSAlt kabinpersonale, alle kapteiner, bagasjebærere og billettselgere ser helt like ut. De oppfører seg likt, og de snakker på samme måte. Hver gang du stiller et spørsmål, svarer de at det har du ikke bruk for å vite noe om, at du faktisk ikke vil vite noe om det, og at alt blir gjort for deg uten at du vet om det, så bare ti stille.

Luftfart med Netware I en firkantet hangar stiger sertifiserte ingeniører ombord på et Hercules-lignende fly der annenpiloten vet hvor alt i flyet er og hvordan det virker. Alle passasjerene har bind for øynene, og det flys bare til noen ganske få destinasjoner.

Luftfart med DOSBesetning og passasjerer skyver flyet i gang til det letter og hopper så om bord og flyr et lite stykke. Når flyet treffer bakken hopper alle ut og skyver igjen. Slik foregår hele reisen.

Luftfart med WindowsFlyplassen og terminalen er vakker og fargerik med vennlig personale.Det er enkelt å komme om bord på flyet, og det letter straks og uten problemer. Midt under flyturen går imidlertid flyet i luften uten noen form for forvarsel.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer