Hvor godt er DITT øyemål?

Sjekk hvem som er best i gjengen.

Farlig vanedannende spill er rett rundt hjørnet.
Farlig vanedannende spill er rett rundt hjørnet. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er fredag ettermiddag, og på de fleste arbeidsplasser går man ofte over i en modus der man knepper opp den øverste knappen, kjøper et par lodd i vinlotteriet og er i ekstra godt humør frem til klokka fire.

Kanskje er det da duket for å introdusere The eyeballing game til dine kolleger. Dette er et snodig lite nettspill som kan bli farlig avhengighetsdannende om du er ute etter å ta skalpen på de andre på jobben.

Tro oss. Vi har vært der.

Spillet tester hvor godt øyemålet ditt er. Gjennom en serie av tester (7 forskjellige) får du utfordringer på løpende bånd. For eksempel skal du finne midtpunktet på en linje, dra i en firkant slik at du får et perfekt parallellogram eller splitte en vinkel i to like store deler.

Her er ett eksempel:

For å score poeng må du være pinlig nøyaktig. Det minste avvik vil gi deg poeng, og dem er det om å gjøre å ha så få av som mulig. Testen utføres tre ganger (altså 21 øvelser totalt), og så beregnes snittpoengene dine som en totalscore.

Slår du mine 1,69 får du la høre deg i debatten under.

Du finner The eyeballing game på http://woodgears.ca/eyeball/index.html

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer