Hvor mange ser deg på Facebook?

Er det bare vennene dine som ser profilen din, eller hele landet?

Hvor mange ser deg på Facebook?
Publisert
Sist oppdatert

Det sosiale nettverket Facebook har blitt gigantisk. Selv om tjenesten har eksistert i flere år var det først ved nyttår at det tok av for alvor her i Norge. I motsetning til andre sosiale nettverk, som for eksempel Myspace, må man melde seg inn i Facebook for å surfe på profiler (personlige data brukerne har registrert om seg selv), men dette har ikke stoppet mange.

Tusenvis melder seg daglig inn i den sosiale nettverden, og kommer stadig vekk med oppdateringer til profilene sine. Facebook er utvilsomt et fantastisk verktøy for å finne igjen gamle venner, og for å holde deg oppdatert på hva som skjer med dine nærmeste. Men hva skjer når du finner ut at du har blitt med i Norway-nettverket som har en medlemsskare på over 110 000 mennesker, og oppdager at alle har tilgang til din profil? Jo, da endrer du sikkerhetsinnstillingene.

Hele Norges venn

Ideen til Facebook fikk en amerikansk college-student ved navn Mark Zuckerberg, som ville holde kontakten med sine venner - gamle som nye. Han satte seg ned og lagde det vi i dag kjenner som Facebook, og er fortsatt leder for tjenesten. Facebook deler inn menneskene i ditt liv på tre måter: Ukjente, mennesker i ditt nettverk og vennene dine.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer