Hvor nerd er du?

Skapnerd eller stolt supernerd? Bli opplyst i vår lille og uformelle nerdetest.

Publisert
Sist oppdatert

I fordums tider var nerdete oppførsel ofte til det generelle samfunnets fornøyelse, og av uvitende sjeler sett litt ned på. De moderne datanerdene er derimot gjerne vanskelige å skille ut siden klassiske kjennetegn som flaskebunnbriller, skjortelommebeskytter og tvilsom personlig hygiene heldigvis er blitt sjelden vare. Men det finnes.

Du vet kanskje ikke selv hvor du står, men det er jo slett ikke umulig du har noen nerdete fakter du kan være stolt av. Vi har derfor satt sammen en test bestående av ti enkle spørsmål, slik at du selv kan finne ut hvor nerdete du egentlig er.

Plukk ut det alternativet som passer best for deg:

1. Hvor mange venner har du på messenger-lista di?Hva er messenger? - 0 poeng1 til 10 - 1 poeng11 til 30 - 2 poengJeg bruker bare IRC - 3 poengHundrevis, men hva er dette med venner?- 5 poeng

2. Har du kjæreste? (Ikke selve maskinen)Er gift - 0 poengJeg har pr0n - 1 poengHar nettkjæreste - 2 poeng”Nytt LAN, ny dame” - 3 poengJenter/gutter er ekle - 5 poeng

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer