Hvor selges produktene?

Publisert
Sist oppdatert

Spørsmål:

Hei,

Først og fremst: takk for noen av de beste produkttestene i landet. Jeg følger med dere hver eneste dag. Men det er en ting som irriterer meg litt. Hvorfor skriver dere ikke hvor jeg kan få kjøpt produktene? Det hadde gjort tingene mye enklere for meg.

Hilsen Geir-Andre

Datadoktoren svarer

Hei,

Vi nevner alltid hvem som er distributør i alle artikler som omhandler produkter, enten det er tester eller bare omtaler. Grunnen til dette er at leserne skal få vite hvor de skal henvende seg for å få opplysninger om produktet og eventuelt hvilke forhandlere som selger dette. Vi i DinSide Data sitter ikke inne med opplysninger om hvilke forhandlere som selger hvilke produkter fra de forskjellige distributørene. Det er det til en hver tid bare distributørene som vet. Vi bare tester/omtaler utstyr, som vi får låne av distributør eller mottar direkte fra produsent, og har ingen kontakt med dataforhandlere i det hele tatt, bortsett fra i de tilfellene hvor distributøren ikke benytter seg av forhandlere, men bare selger direkte til brukerne over Internett. Derfor må du altså henvende deg til distributøren for å få svar på spørsmålet ditt.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer