Hvordan åpne vedlegget?

Publisert
Sist oppdatert

Hei,

Jeg får ikke åpnet et epostvedlegg som slutter på pps, fordi Windows sier at filtypen ikke støttes.Kan den forandres til pfd og hvordan gjør jeg det?

Hilsen Magnar

Datadoktoren svarer

Hei,

Dette er en fin anledning til å abefale en veldig kjekk hjemmeside for de som lurer på hvilke programmer som passer til forskjellige filendelser: FileEXT.com. Her kan du slå opp filendelser og finne ut av hvilke programmer som passer med dem.

PPS-filer er derimot vanlige nok til at mange ikke trenger å sjekke dem opp. Filendelsen står for PowerPoint Slideshow, og da trenger du egentlig PowerPoint.

Heldigvis har Microsoft lagt ut leserprogrammer for de fleste av komponentene i Office-pakken sin. Dette gjelder både Word, Excel, PowerPoint og en hel rekke andre - som du kan laste ned her.

Så noen formanende ord om epostvedlegg - hvis du ikke kjenner filendelsen bør du aldri åpne dem. Det mest sannsynlige er da at det kan være et virus, selv om det kommer fra noen du stoler på!

Datadoktoren

Les alle spørsmål og svar

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.