Hvordan blir Opera 7.5?

NETTLESER: Vi venter fremdeles på endelig versjon av den siste Opera-nettleseren, og håper det ikke er lenge til den kommer. Det er ikke lenge siden den nyeste preview-utgaven ble sluppet, og vi titter på nyhetene.

Hvordan blir Opera 7.5?
Publisert
Sist oppdatert

Utviklingen av Opera 7.5 fortsetter, og selskapet slipper jevnlig betaversjoner for å få tilbakemeldinger fra brukere. Den nyeste testversjonen heter Preview 3, og ble sluppet for rundt en måned siden. Det er tydelig at utviklerne hører på sine testere, og det er nok en av grunnene til nettleserens store suksess.

Opera blir stadig ryddigere og har fått et svært behagelig grensesnitt. På venstremargen finner vi enkle ikoner som tar oss til bokmerker, e-post, kontakter, chat, notater og flere. Ved siden av adresselinjen er det lagt inn et søkefelt som fungerer som snarvei til et uttall diverse søkemotorer, nettbutikker og andre praktiske tjenester. Det er også, som vanlig, lagt inn en lang rekke nyttige bokmerker til alle slags seriøse nettsteder.

Opera 7.5 har langt bedre støtte for e-post enn tidligere versjoner, noe som mange brukere har etterlyst. Det er enklere og raskere å søke blant tusenvis av meldinger. Det er støtte for IRC-chat, og den nyeste versjonen lar deg overføre filer fra og til andre IRC-klienter.

Det dukker nå også opp et ikon på oppgavelinjen som blant annet gir deg beskjed når du får ny e-post.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer