Hvordan blir spillåret 2005?

Selv om vi har lagt tidenes spillhøst bak oss, er det ingen grunn til å fortvile. 2005 kommer til å være et spennende og flott spillår, og vi ser på hva vi kan vente oss de neste 12 månedene.

Publisert
Sist oppdatert

Avslutningen på 2004 var blant de sterkeste periodene i spillbransjen noensinne, med et stort utvalg av virkelig enorme titler, som gjorde seg bemerket også blant folk som til vanlig ikke er interessert i spill. Og det blir nok vanskelig å leve opp til hypen rundt lanseringene av Halo 2, Doom III, Half Life 2 eller GTA: San Andreas. Men det kommer likevel en lang rekke solide titler i løpet av året, sammen med store maskinvarenyheter. Her er en oversikt over hva vi kommer til å se mest frem til.

Vi begynner med den ærverdige PC-plattformen, som fremdeles holder stand mot konsollene. En rekke spennende førstepersonsspill loves i 2005, og vi gleder oss først og fremst til Battlefield 2, som denne gangen er plassert i dagens politiske klima, har en helt ny grafikkmotor og masse forbedringer. Vi har ingen tvil om at det beste online-skytespillet noensinne får en verdig oppfølger. I tillegg ser vi frem til to mer historiebaserte spill - STALKER(et dystert eventyr i Tsjernobyls ruiner) og horrorspillet FEAR. Begge lover nydelig grafikk og innovativ, stemningsfull spillbarhet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer