Hvordan få Netflix på TV?

Synes du PC-skjermen blir liten, er det flere måter å få Netflix på TV på.

PÅ TV: Er du blant dem som ser Netflix på PC, nettbrett eller mobil, finnes det gode muligheter for å få bildet over på den store skjermen. Foto: NETFLIX
PÅ TV: Er du blant dem som ser Netflix på PC, nettbrett eller mobil, finnes det gode muligheter for å få bildet over på den store skjermen. Foto: NETFLIX Vis mer
Publisert

Nøyaktig hvor mange som abonnerer på Netflix her til lands er usikkert, men ifølge en undersøkelse fra TNS Gallup gjengitt av Kampanje (krever abonnement) hadde rundt 700.000 husstander tilgang til den amerikanske strømmetjenesten i januar i år.

Netflix kan man nyte på flere måter – mange TV-er av nyere årgang har innebygd Netflix-app, det finnes apper både for mobiltelefon og nettbrett, på TV-bokser og spillkonsoller og man kan se Netflix-materiale i en hvilken som helst nettleser.

Er du blant dem som bare ser på mobil, nettbrett eller PC? Her er noen måter å få Netflix-bildet på TV på.

Se også hvordan du får tilgang til hele Netflix-utvalget.

Netflix via Chromecast

Googles lille strømmepinne til rundt 400 kroner plugges inn i en ledig HDMI-port i TV-en og får strøm enten fra en USB-port på TV-en eller via en USB-lader. Det er fort gjort å sette den opp fra en mobiltelefon eller nettbrett, og når du har gjort det, kan du «caste» innhold til TV, både fra mobiltelefoner, nettbrett og Chrome-nettleseren på PC/Mac.

TEST: Google Chromecast (2015)

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer