Hvordan velge en CD-brenner

En CD-brenner kan ha et stort bruksområde. Den kan fungere som CD-ROM-leser med muligheter for kopiering, som et alternativ til en ZIP-drive eller en sikkerhetskopi-løsning. Derfor er det ikke sikkert at vårt Best i test-valg er best for deg. Med vår produktvelger kan du enkelt finne din egen Best i test.

Publisert

Når vi har tester CD-brennere, legger vi vekt på seks egenskaper: Egenskapene som CD-ROM-leser, brukervennlighet, egenskaper som sikkerhetskopi-løsning, CD-kopiering, lage master CDer og musikk-CDer.

CD-brenneren som CD-ROM-leser

Selv om vi tester alle brennerne med samme testmetodikk som vi bruker på CD-ROM-leserne, legger vi ikke så stor vekt på disse egenskapene. CD-ROM-lesere er i dag så rimelige at vi anbefaler på det sterkeste å ha en CD-ROM-leser i tillegg til brenneren.

Brukervennlighet

Det er først og fremst enkel betjening som betyr noe her. Her legger vi vekt på at brenneren har skuff istedenfor caddy. Betjeningsknapper for musikk-CDer finnes på noen modeller. I tillegg er det praktisk med et godt utvalg med indikatorlamper som viser deg hva som foregår.

Sikkerhetskopiering

Spesielt data som ikke skal endre seg, er det perfekt å sikkerhetskopiere på CD-R. Andre data passer best på CD-RW. En kombinasjon av hastighet og fleksibel bruk er nyttig i denne sammenhengen. En stor buffer gjør det lettere å brenne direkte fra forskjellige kilder.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer