Hvorfor virker ikke MP3-spilleren min i Windows XP?

Publisert
Sist oppdatert

Hei,

Jeg kjøpte, etter deres anbefaling, En JazPiper MP3-spiller. Problemet er bare at det ikke går an å koble denne til en PC som har Windows XP installert. Spilleren oppdages rett og slett ikke av operativsystemet! Jeg synes dette er svært uheldig, siden dere anbefalte denne spilleren.

HilsenFrank

Datadoktoren svarer

Hei Frank,

Først og fremst må jeg si at spilleren ble testet av oss i Windows Me, lenge før Windows XP var lansert.

Vi har fått tilbakemeldinger fra brukere som har problemer med spilleren i Windows XP, men har også hørt fra andre som har fått den til å virke. Det som er sikkert, er at i skrivende stund har ikke produsenten lagt ut ekte XP-drivere.

Hvis du ikke får spilleren til å fungere i XP, må du enten smøre deg med tålmodighet til XP-drivere er klare fra http://www.jazpiper.co.uk, eller overføre filene til minnekortet på andre måter, for eksempel gjennom en kortleser som du kobler til USB-porten i PCen din. En SM-kortleser koster vanligvis noen hundrelapper, og kan kjøpes i de aller fleste data- og fotoforretningene. Du kan også kontakte Komplett for å høre om de har en løsning, dersom du kjøpte spilleren derfra. Adressen er support@komplett.no.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer