Hyggelig med hjemmePC?

Hyggelig med hjemmePC?
Publisert

Hei, Har nylig fått en ny hjemme-PC fra en meget kjent leverandør gjennom jobben med Windows98. Maskinen henger seg ofte under oppstart slik at maskinen må slås av med strømbryter for å prøve på nytt. Dette fører til at maskinen neste gang laster seg opp i "Sikker modus". Deretter kan jeg avslutte på normal måte (Start->Avslutt) får å prøve på nytt igjen. Om jeg må prøve dette 0, 1, 2, eller 3 ganger før jeg lykkes å få opp maskinen virker tilfeldig. Men når jeg endelig lykkes virker maskinen tilsynelatende normalt. Ved avslutt vil ikke maskinen slå av strømmen selv, så strømbryteren må holdes inne i 4-5 sekunder for at det skal skje. Flere andre på jobben min har opplevd det samme. Henvendelse til leverandørens support har ikke hjulpet. Hva kan være problemet? Med vennlig hilsen Arnt

Datadoktoren svarer:

Denne saken har flere sider, vi kan ta den tekniske først.

Er PCene slik da var da dere mottok dem? Med andre ord, dere har ikke har satt i ny maskinvare eller installert nye, kanskje tvilsomme programmer?

Da er det mye som tyder på at det er tekniske feil på PCene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer