Hyundai Pentium III 500

Hyundai er et stort industrikonsern i Korea, som dekker alt fra elektroniske komponenter til supertankere og petrokjemisk industri. Blant dette finner vi også PCer, som vi har hatt på testbenken.

Publisert

TEST: Det første som slår en, er at utseendet er svært konservativt. Det eneste av kosmetisk betydning er stripene nederst på den svakt buede fronten. Siden PCen er en tårnmodell, har utseendet ikke særlig betydning når PCen er tatt i bruk. I de fleste tilfeller vil jo maskinen havne under skrivebordet og er da ute av synsfeltet.

Oppsett og programmer

Maskinen er utstyrt med Windows 98 Second Edition, og på nye PCer presenterer denne versjonen seg på en vesentlig mer brukervennlig og hyggeligere enn tidligere versjoner.

Microsoft tillater ikke at en PC leveres med Windows helt ferdig installert, og de siste parametrene må settes inn av kunden selv. Dette har vært sterkt kritisert av mange, og Microsoft har endelig imøtekommet dette til en viss grad.

PCen har også Lotus SmartSuite ferdig installert, som er en anerkjent samling av en rekke kontorprogrammer som tekstbehandling, regneark og presentasjonsprogram. Mange vil hevde at denne pakken er like god som Microsoft Office, og den brukes blant annet av alle ansatte i Statoil og Hydro.

PCen leveres med ett års forhåndsbetalt Internett-abonnement hos Tele2.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer