I bruk

Som ventet var noen funksjoner glimrende, mens andre virket mer halvferdige.

Publisert
Sist oppdatert

TV-tuneren viste seg å være både god og rask, den gir et utmerket bilde og er en glimrende zappe-maskin, kanalskifte skjer bortimot umiddelbart.

Timeshift-funksjonen er så enkel som mulig. Hvis du ser på en TV-sending gjennom TV-tuneren i 558 og du får besøk eller telefonen ringer, så trykker du Pause-knappen på fjernkontrollen. Da blir bildet stående på skjermen, mens sendingen fortsetter og blir tatt opp på harddisken. Når du er klar igjen er det bare å trykke Play, og programmet fortsetter å spille av fra der du trykket Pause. Som om det var et opptak du så på i utgangspunktet.

Du kan selvsagt trykke pause så mange ganger du vil, maskinen fortsetter å ta opp i bakgrunnen inntil du trykker Stop. Da vises den egentlige sendingen igjen.

Opptak av et program er like enkelt, du trykker opptaksknappen og dett er dett. På en harddiskbasert opptaker er det selvsagt ingen fomling med å finne ledig plass, det ordnes automatisk av filsystemet.

Avspilling av opptak gjøres ved å trykke Meny-knappen, og velge”Video som er tatt opp”. Da dukker listen opp og det er bare å velge og trykke Play.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer