I dag lanseres SkyShowtime

Erstatter Paramount+ og frister med halv pris hele livet ut.

LANSERES 20. SEPTEMBER: SkyShowtime samler innhold fra mange kjente aktører. Foto: Kirsti Østvang
LANSERES 20. SEPTEMBER: SkyShowtime samler innhold fra mange kjente aktører. Foto: Kirsti Østvang Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

En ny strømmetjeneste er lansert i Norge.

SkyShowtime er nyeste tilskudd på stammen, og skal tilby innhold fra Sky, NBCUniversal, Universal Pictures, Showtime, Paramount Pictures, Nickelodeon, Peacock og Paramount+.

SkyShowtime er et samarbeid mellom Comcast og Paramount Global. Ettersom sistnevnte aktør står bak Paramount+, er det over og ut for denne tjenesten, som ble lansert i mars i fjor.

Dette kan du se

Mer konkret på innholdsfronten er det ifølge Videomagasinet snakk om et utvalg av nye storfilmer etter at de er lansert på kino og i leie/kjøp-vinduet, eksempelvis Top Gun: Maverick, Jurassic World: Dominion og Sonic the Hedgehog 2.

Ettersom SkyShowtime erstatter Paramount+, vil man kunne se serier som Halo, Yellowstone, The Offer og Star Trek: Strange New Worlds, i tillegg til Showtime-originalene Yellowjackets, Dexter: New Blood, Super Pumped: The Battle for Uber og The First Lady.

Halv pris

Månedsprisen for SkyShowtime er 79 kroner. Tjenesten gjør imidlertid som HBO Max, og frister med halv pris for livstid om du registrerer deg innen 2. november.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer