iAudio X5

OMTALE: Et komplett ukjent merke for oss, men denne spilleren er overraskende bra. Hils på en ny 20 GB-spiller fra iAudio, som gjør det meste til en fin pris.

iAudio X5
Publisert
Sist oppdatert

Selv om vi må fra første stund klage litt på det uoriginale navnet på produktet (har vi ikke sett nok MP3-spillere nå hvis navn begynner med en liten i?), er vi faktisk ganske overrasket hvor solid denne for oss hittil ukjente spilleren er.

iAudio X5 er en veldig allsidig 20 GB-spiller som vi ikke kan unngå å sammenligne litt med iRiver H320. Den har nemlig mange av de samme funksjonene - fargeskjerm, radio, direkte enkoding til MP3, bildevisning og til og med mulighet til å vise MPEG-4-videoklipp.

Selve spilleren er definitivt blant de penere vi har sett i det siste. For en gangs skyld prøver ikke utviklerne å kopiere Apple, men satser på sort design i stedet. Spilleren er ikke spesielt stor og den er temmelig slank, vekten på den er ikke mer enn 150 gram.

Vi merker at skjermen dessverre er ganske liten, noe som gjør den dårlig egnet til å vise bilder og video. Muligheten er der, men er du spesielt opptatt av å se på videoklipp på farten anbefaler vi en enhet med større skjerm.

Ingen drivere

X5 behøver ikke egne drivere eller programvare for å overføre filer. Nederst på enhenten er den en port, til denne må du koble en liten overgang som har strøminngang, USB-port og linje ut- og innganger. Vi går ut fra at alle disse ut- og inngangene ikke er plassert på selve enheten for å spare størrelsen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.