IBM lanserer ThinkPad 570

Skal din nye bærbare PC først og fremst være portabel, eller også fungere som en erstatning for en kraftig stasjonær PC? IBMs nye ThinkPad er laget for å være begge deler.

IBM lanserer ThinkPad 570
Publisert

IBM lanserer nå ThinkPad 570 - en ultratynn bærbar PC, som er bare 28 mm tykk. Den veier heller ikke mer enn 1,8 kg, og har likevel både skjerm og tastatur i behagelig størrelse.

Innmaten er kraftig, med opptil 366 MHz Intel Mobile Pentium II-prosessor, 64 MB minne og harddisk på 6,4 GB. Et internt 56k modem, PC-kortplasser for to type II-kort eller ett type III, USB og alle standard-tilkoblinger gjør maskinen komplett for de som ønsker minimal bagasje og topp ytelse.

Ekstra såle hever kapasiteten

Har du behov for harddiskkapasitet på opptil 16,4 GB, DVD eller CD-ROM-spiller, Zip eller SuperDisk-stasjon, batterikapasitet for opptil syv timers drift? Da velger du en UltraBase som fungerer som en ekstra ”såle”. Her kan du velge din egen optimale konfigurasjon av tilleggskomponenter for ditt behov.

UltraBase inneholder dessuten stereo høyttalere, MIDI-port, enda en USB-port og kan dessuten kobles direkte til en portreplikator.

Alle enhetene som kan monteres i en UltraBase er kompatible med UltraSlimBay serien som kommer fra IBMs 600-serie.

Mange alternativer

ThinkPad 570 kommer i mange forskjellige versjoner, med prosessorer på 300, 333 eller 366 Mhz og skjermer på 12,1 eller 13,3 tommer. Den interne harddisken finnes i størrelser på 4 eller 6,4 GB og minnet kan bygges ut til 192 MB. Operativsystemet kan være enten Windows 98 eller NT Workstation 4.0.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer