IBM ThinkPad 390

Snusfornuftig, stor og solid! Men er IBM ThinkPad alt for stor og tung? Tenkepadda har både sterke og svake sider, men er definitivt ikke er noe sjarmtroll.

Publisert

(11. februar 2000) 390-serien til IBM er svært elastisk, og den finnes i sterkt varierende konfigurasjoner. Vi testet i sin tid en enkel konfigurasjon, og vil tillater oss å uttrykke glede for at denne ikke lenger finnes. For den enkleste varianten av 390 kommer med mange viktige oppgraderinger.

Maskinen har nå en prosessor som er hele 167 MHz raskere enn tidligere. Minnet er doblet, og harddiksen har viktige 30% ekstra plass (men er fortsatt en del under 6 GB som ellers er minimum for bærbare PCer). Prisen er heller ikke lenger særlig avskrekkende, og er klart mer konkurransedyktig enn tilfellet var for maskinen vi en gang testet. Derfor blir det bedre karakterer, men vær oppmerksom på at ytelsestallene du ser til høyre er for gammel maskin, mens karakteren for ytelse er justert for de bedrede spesifikasjoner.

IBM ThinkPad 390 er en maskin laget for de av oss som trenger alt i én flyttbar boks. Vekt og volum er nedprioritert, og gode og solide løsninger som ikke svikter første kveld på hotellrommet er blitt prioritert opp.

Spesifikasjoner

IBM ThinkPad 390 har en normal 12"-skjerm og testens nest største tastatur (15% over gjennomsnittet i testen). Men dessverre er dette også klart den tyngste maskinen i denne testen, og den er hele 30% over gjennomsnittlig vekt. Volumet er også stort, 25% over gjennomsnitt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer