IBM ThinkPad 570

IBM ThinkPad 570 er en smart maskin, med mange solide løsninger. Med én håndbevegelse omgjør du den superslanke maskinen på 1,8 kg til en fullverdig kontormaskin. Vi har testet den og avdekket både sterke og svake sider.

Publisert

IBMs ThinkPad-maskiner har en svært gjenkjennelig utforming, og når lokket er igjen, ser du knapt forskjell på noen av modellene. ThinkPad 570 har derimot en fordel som mange brukere vil være interessert i: Du kan ”dele” den i to, og la CD-ROM og diskettstasjon stå igjen på kontorpulten.

Spesifikasjoner

IBM ThinkPad 570 leveres med en 12,1”-skjerm, som har 800x600 piksler i 24-biters (millioner av) farger som maksimal oppløsning. Tastaturet er godt over normal størrelse for bærbare maskiner, med 334 cm², men maskinen er verken stor eller tung. En vekt uten CD-ROM og diskettstasjon på 1,8 kg og et volum på bare 1938 cm³ gjør at den definitivt hører til den ultraportable klassen.

Dokkstasjon (kalt UltraBase) er et naturlig ekstrautstyr, og festes til undersiden av maskinen slik at du får en komplett maskinenhet som er ca. 5 cm tykk. UltraBase har i tillegg til innbygde høyttalere også plass for nødvendige enheter som diskettstasjon, CD-ROM, DVD-spiller eller ZIP-drive. Sammen med maskinen leveres bare ekstern diskettstasjon, som også kan kobles direkte til maskinen med en kabel.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer