iCloud - fra PC til iPhone

Kjekk nettjeneste når du skal flytte informasjon.

iCloud - fra PC til iPhone
Publisert
Sist oppdatert

Å overføre data fra PC-en til iPhone kan gjøres på flere måter. Det finnes en drøss av applikasjoner i App Store der du kan bruke iPhone som harddisk, spille musikk trådløst fra PC-en, se bildene du har lagret på maskinen og så videre.

En av våre favorittløsninger er i så måte Dropbox, som gir deg 2GB lagringplass på nettet som du kan synkronisere på tvers av ulike enheter; deriblant også iPhone via gratisapplikasjonen. PÅ den måten kan du lett lese et Worddokument på telefonen, eller se på bildene fra helgas hyttetur uten å måtte synkronisere telefonen med iTunes.

10 snodige ting du kan gjøre med iPhone

Noen ganger er det imidlertid slik at du bare skulle ha overført en kjapp liten tekst til telefonen; det være seg et morsomt sitat du vil sende på SMS, en URL til en nettside du vil sjekke ut på telefonen, et bilde du vil ha som ny bakgrunn e.l.

iCloud er nettopp verktøyet du trenger. Nettjenesten fungerer på en svært enkel måte - alt du trenger å gjøre er å logge inn med epostadresse og passord (du trenger ikke en gang å registrere deg), og deretter kan du bruke bokmerket som følger med for å kopiere innhold til "iClouden" din.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.