iCloud - fra PC til iPhone

Kjekk nettjeneste når du skal flytte informasjon.

iCloud - fra PC til iPhone
Publisert
Sist oppdatert

Å overføre data fra PC-en til iPhone kan gjøres på flere måter. Det finnes en drøss av applikasjoner i App Store der du kan bruke iPhone som harddisk, spille musikk trådløst fra PC-en, se bildene du har lagret på maskinen og så videre.

En av våre favorittløsninger er i så måte Dropbox, som gir deg 2GB lagringplass på nettet som du kan synkronisere på tvers av ulike enheter; deriblant også iPhone via gratisapplikasjonen. PÅ den måten kan du lett lese et Worddokument på telefonen, eller se på bildene fra helgas hyttetur uten å måtte synkronisere telefonen med iTunes.

10 snodige ting du kan gjøre med iPhone

Noen ganger er det imidlertid slik at du bare skulle ha overført en kjapp liten tekst til telefonen; det være seg et morsomt sitat du vil sende på SMS, en URL til en nettside du vil sjekke ut på telefonen, et bilde du vil ha som ny bakgrunn e.l.

iCloud er nettopp verktøyet du trenger. Nettjenesten fungerer på en svært enkel måte - alt du trenger å gjøre er å logge inn med epostadresse og passord (du trenger ikke en gang å registrere deg), og deretter kan du bruke bokmerket som følger med for å kopiere innhold til "iClouden" din.

Denne er så tilgjengelig ved å logge inn med akkurat samme brukernavn og passord på telefonen. Når du logger inn herfra, får du se dine siste utklipp (de lagres i én time).

Avhengig av hva utklippene inneholder, kan du også gjøre ting med dem direkte. Har du klippet ut et nummer, kan du ringe eller sendes SMS til det (gitt at det er et telefonnummer), du kan sende en tekst som SMS eller også lagre et bilde direkte i biblioteket på telefonen.

Under ser du en demonstrasjonsvideo av hvordan iCloud fungerer.


Så det interessant ut? http://www.checcco.it/icloud/ er i så fall neste stopp.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer