Ideel: Packard Bell Club 1500

Hos Ideel fant vi denne uken at den nye modellen fra Packard Bell var kommet. Den tidligere vinneren i denne oversikten er nå ute av markedet og har blitt erstattet av denne tilsvarende modellen, med litt bedre spesifikasjoner. Men til høyere pris.

Publisert

Modellen selges helt komplett med høyttalere, modem og 17-tommers skjerm til 10.995 kroner.

Vår kommentar

PCen er helt kurant for allsidig bruk. Den bruker også et hovedkort med integrerte funksjoner. Spesifikasjonene er helt kurante og ytelsen er absolutt tilstrekkelige for den allsidige samlingen med programvare som følger med PCen.

Den er klart profilert som en familiePC for surfing, hjemmekontor, enklere spill og multimedia.

Dette er heller ikke en PC for de som vil ”mekke” og oppgradere maskinvaren, men først og fremst en bruksgjenstand som fungerer fint som den er. Det er selvsagt også mulig å utvide PCen med utstyr som for eksempel CD-brenner eller ekstra harddisk. Her er den helt på linje med de andre PCene i denne sammenligningen.

Utvalget og mengden programvare er langt større og mer omfattende enn hos noen av de andre PCene i denne sammenligningen. Dette gjør det langt enklere for førstegangskjøperen, siden det ikke er nødvendlig å kjøpe inn og installere ny programvare. Opplevelsen av å utforske alle mulighetene varer også lengre på en slik PC en en som stort sett bare har operativsystemet å by på.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer