Ikea lanserer gamingmøbler

Spillbord, stoler, hodetelefonstativ, koppholder og ringlys, er blant produktene som kommer i salg.

SPILLSATSING: Snart kan du kjøpe alle gamingmøblene dine på Ikea. Foto: Ikea
SPILLSATSING: Snart kan du kjøpe alle gamingmøblene dine på Ikea. Foto: Ikea Vis mer
Publisert

I fjor avslørte Ikea at de hadde inngått samarbeid med ROG (Republic of Gamers), et undermerke av PC-produsenten ASUS, for design av et nytt sortiment gamingmøbler.

Nå er de første produktene lansert. Til å begynne med selges de kun i Kina, men fra oktober kommer de i salg også i Norge, opplyser IKEA i en pressemelding.

Over 30 produkter

Serien kommer til å bestå av over 30 produkter i seks ulike produktfamilier, som dekker både møbler - som spillbord, stoler og en skuffeenhet samt tilbehør - eksempelvis hodetelefonstativ, koppholder, «mouse bungee», nakkepute, ringlampe og mye mer.

Hver produktfamilie tilbyr også et spillbord og en stol i forskjellige prisklasser, ifølge Ikea.

Uppspel er navnet på serien som er laget i samarbeid med ROG, mens Ikea står for de fem andre seriene.

De fleste produktene er svarte eller mørkegrå med røde eller blå detaljer, men det finnes også en hvit stol med blå detaljer, skriver PC för alla.

Her er noen av gamingnyhetene som kommer i salg på Ikea i Norge til høsten.

Norske priser ikke kjent

Produktene er foreløpig ikke priset i Norge, opplyser en representant for Ikea Norge til Dinside.

Går vi inn på Ikeas kinesiske nettsider, kan vi imidlertid se at spillstolen Matchspel for eksempel koster 999 kinesiske yuan, som tilsvarer drøyt 1300 kroner. Spillbordet i ROG-serien Uppspel koster 3999 yuan, cirka 5300 kroner.

Når det gjelder tilbehør, ligger hodetelefonstativet Lånespelare på 99 kinesiske yuan - tilsvarende 130 kroner - mens ringlyset i samme serie koster 249 yuan, cirka 330 kroner.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer