Symfonisk bilderamme

Ikea lanserer ny høyttaler

Samarbeidet med Sonos fortsetter med lanseringen av «et kunstverk».

IKEA SYMFONISK BILDERAMME: Dette er den nye høyttaleren i Sonos og Ikeas Symfonisk-serie. Foto: Ikea
IKEA SYMFONISK BILDERAMME: Dette er den nye høyttaleren i Sonos og Ikeas Symfonisk-serie. Foto: Ikea Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Ikea og Sonos har annonsert en ny høyttaler i deres pågående samarbeid, som startet i 2019 med lampe- og bokhyllehøyttalere.

Symfonisk bilderamme er det nye tilskuddet i høyttalerserien til Ikea og Sonos, og selskapene beskriver den som en trådløs høyttaler som også er et kunstverk. Høyttaleren kommer i en svart og en hvit utgave, med utskiftbare fronter i andre farger og design.

– Bilderammen med trådløs høyttaler kan henge alene på veggen som et kunstverk, matches med annen kunst på veggen, plasseres på ei hylle eller på gulvet og lenes mot veggen. De utskiftbare frontene gjør det enkelt å velge en stil som passer ditt individuelle hjem», sier Stjepan Begic, produktutvikler hos Ikea of Sweden, i en pressemelding.

Symfonisk bilderamme har utskiftbare fronter. Foto: Ikea
Symfonisk bilderamme har utskiftbare fronter. Foto: Ikea Vis mer

Sonos i bunn

Som lampe- og bokhyllehøyttalerne, kan Symfonisk bilderamme kobles til Sonos-systemet og brukes i tospann med de andre høyttalerne i systemet, og to bilderammehøyttalere kan også brukes i et surround-oppsett.

I tillegg til å styre musikken via Sonos-appen, har Symfonisk også støtte for Apple AirPlay 2, men ikke Bluetooth.

En fiffig detalj er at strømkabelen kan rutes i ulike retninger på baksiden avhengig av hvor strømuttaket ditt er i forhold til bilderamma, og selv om det i hovedsak er en bilderamme, kan den også plasseres på gulvet. Gulvstøtte følger med i esken.

På baksiden er også knappene, volum og pause/spill av, skjult.

Kommer i juli

Når det gjelder informasjon om selve høyttalersystemet, går Ikea dessverre ikke i detalj, men vi skal gå høyttaleren nærme i sømmene når den lanseres neste måned.

Fra 15. juli kan du kjøpe Symfonisk bilderamme i Ikea-varehus eller bestille i Ikeas nettbutikk. Prisen på høyttaleren er 1799 kroner og det koster 199 kroner for en ekstra utskiftbar front.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer