Symfonisk bilderamme

Ikea lanserer ny høyttaler

Samarbeidet med Sonos fortsetter med lanseringen av «et kunstverk».

IKEA SYMFONISK BILDERAMME: Dette er den nye høyttaleren i Sonos og Ikeas Symfonisk-serie. Foto: Ikea
IKEA SYMFONISK BILDERAMME: Dette er den nye høyttaleren i Sonos og Ikeas Symfonisk-serie. Foto: Ikea Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Ikea og Sonos har annonsert en ny høyttaler i deres pågående samarbeid, som startet i 2019 med lampe- og bokhyllehøyttalere.

Symfonisk bilderamme er det nye tilskuddet i høyttalerserien til Ikea og Sonos, og selskapene beskriver den som en trådløs høyttaler som også er et kunstverk. Høyttaleren kommer i en svart og en hvit utgave, med utskiftbare fronter i andre farger og design.

– Bilderammen med trådløs høyttaler kan henge alene på veggen som et kunstverk, matches med annen kunst på veggen, plasseres på ei hylle eller på gulvet og lenes mot veggen. De utskiftbare frontene gjør det enkelt å velge en stil som passer ditt individuelle hjem», sier Stjepan Begic, produktutvikler hos Ikea of Sweden, i en pressemelding.

Sonos i bunn

Som lampe- og bokhyllehøyttalerne, kan Symfonisk bilderamme kobles til Sonos-systemet og brukes i tospann med de andre høyttalerne i systemet, og to bilderammehøyttalere kan også brukes i et surround-oppsett.

I tillegg til å styre musikken via Sonos-appen, har Symfonisk også støtte for Apple AirPlay 2, men ikke Bluetooth.

En fiffig detalj er at strømkabelen kan rutes i ulike retninger på baksiden avhengig av hvor strømuttaket ditt er i forhold til bilderamma, og selv om det i hovedsak er en bilderamme, kan den også plasseres på gulvet. Gulvstøtte følger med i esken.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer