Ikke bare-bare med Google Chrome

Brukere av nettleseren Chrome blir møtt med en feilmelding når de logger seg på Postbanken.no.

Ikke bare-bare med Google Chrome
Publisert
Sist oppdatert

Hver gang Google lanserer noe, blir det som regel et stort rabalder. Søke-giganten er ledende på nettsøk og annonser, og har flere populære gratis-tjenester som Gmail og Google Maps.

Godt førsteinntrykk

Den første beta-versjonen av Googles nettleser Chrome kom sent i 2008, og vår anmelder synes den kunne gi mer populære nettlesere som Firefox og Internet Explorer konkurranse.

Men allerede da ble det klart at Java-trøbbel førte til at mange nettbank-kunder ville oppleve problemer hvis de forsøkte å logge seg på nettbanken sin.

Les også: Chromeplus - det beste fra to verdener

Fortsatt et problem

Fortsatt er det ikke mulig å logge seg inn på Postbanken.no med Google Chrome. DinSide tok kontakt med informasjonssjef Kristin Paus, og etter å ha forhørt seg med IT-avdelingen ble det klart at det er BankID-systemet som er proppen i systemet.

- Det er et teknisk problem med BankID og den nettleseren. Og det skal vi selvfølgelig rette opp i så fort vi kan, forteller informasjonssjef Kristin Paus i Postbanken, som ikke var klar over problemet før DinSide tok kontakt.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer