Bytte navn på PSN:

Ikke bare rett frem å bytte navn

Vær varsom før du bytter navn på PlayStation Network.

BYTT NAVN: Nå har det blitt mulig å bytte brukernavnet ditt på PSN, men se opp for spill som ikke vil fungere som de skal. Foto: Shutterstock / NTB Scanpix
BYTT NAVN: Nå har det blitt mulig å bytte brukernavnet ditt på PSN, men se opp for spill som ikke vil fungere som de skal. Foto: Shutterstock / NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Denne uka ble det mulig for PlayStation-spillere å endre brukernavnet sitt på Sonys online-tjeneste PSN, altså navnet som representerer deg når du spiller mot andre på nett, for eksempel.

Og det har vært en etterlengtet funksjon for mange – det kan jo være at brukernavnet du syntes var veldig gjevt for noen år siden ikke er noe du er like stolt av i dag. Xbox-eiere har for øvrig hatt muligheten til å endre sin gamertag en god stund allerede.

Første gang gratis

Du kan endre navnet ditt ved å gå til kontoinnstillingene på PlayStation 4-konsollen, eller ved å gå til Sonys nettsider og gjøre det der fra en PC eller mobiltelefon.

Den første navneendringen er gratis, men du står fritt til å bytte flere ganger. De påfølgende gangene koster det 10 euro å bytte navn, eller 5 euro om du er PlayStation Plus-medlem.

Sony har ingen restriksjoner på hvor mange ganger du kan bytte brukernavn eller hvor ofte, og brukernavn du allerede har hatt, kan ikke tas over av noen andre, så vet du det. Faktisk står du fritt til å gå tilbake til et brukernavn du har hatt før om du vil det, og det kan gjøres uten kostnad.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer