Selge brukt TV

Ikke glem dette før du kvitter deg med TV-en

TV-en din er like viktig å renske som datamaskinen før du kvitter deg med den.

DATAMASKINER: Nyere TV-er med smartfunksjonalitet, må betraktes som datamaskiner og håndteres deretter når du kvitter deg med dem. Foto: Bjørn Eirik Loftås
DATAMASKINER: Nyere TV-er med smartfunksjonalitet, må betraktes som datamaskiner og håndteres deretter når du kvitter deg med dem. Foto: Bjørn Eirik Loftås Vis mer
Publisert

Er TV-en du kjøpte for tre-fire år siden i ferd med å bli litt for liten? Dinside har snakket med mange aktører i TV-bransjen, og flere melder om at 65-tommere er begynt å bli den nye standardstørrelsen for mange av oss.

Da er det greit å vite at slike store TV-er behøver ikke koste skjorta. Før helgen publiserte vi en oversikt over de beste TV-tilbudene akkurat nå. Fikk du ikke med den den, kan vi røpe at mange 2018-modeller nå selges til ned mot halv pris.

Men før du kvitter deg med den gamle, er det et par ting du bør være klar over.

For: Du tenker sikkert ikke over det, men en moderne TV er egentlig en datamaskin. Du kan installere apper på den, surfe på nettet og spille spill - ting som var utenkelig for bare få år siden.

Du er innlogget

Men det er mer. TV-en har rett og slett blitt personlig, og i det ligger det langt mer enn at du selv kan bestemme hvilke apper som skal installeres. Mange av tjenestene krever nemlig at du logger deg inn, for eksempel Netflix, Spotify, TV2 Sumo, HBO Nordic og en rekke andre.

Har du en TV fra Sony, TCL eller Philips, har du sannsynligvis logget deg inn på Google-kontoen din, med tilhørende passordregister til de tjenestene du bruker på mobilen og i nettleseren Chrome på datamaskinen din.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer