Ikke la deg lure av Lefdal

I helgen misbrukte Lefdal et sitat fra en DinSide-artikkel i sin tilbudsavis, i reklame for egne produkter.

Publisert
Sist oppdatert

16. januar presenterte DinSide en oversikt over bærbare PCer til under 4.000 kroner, der vi brukte overskriften "Eventyrlige PC-priser". De seks PCene i oversikten var spesielt gode tilbud redaksjonen hadde plukket ut etter å ha saumfart prissammenlingnings-tjenester og tilbudsaviser. Ingen av PC-tilbudene i denne oversikten var hentet fra Lefdal.

Her finner du saken fra 16. januar

Villedende

Sist helg presenterte Lefdal to PC-tilbud i sin tilbudsavis, fulgt av tittelen fra vår sak, og med henvisning til "DinSide.no 16.01.08". Leserne av brosjyren kan ha blitt ledet til å tro at de to tilbudene har fått redaksjonell omtale i DinSide. Dette vil DinSide presisere at de ikke har fått.

Prisen på den ene PCen i Lefdal-avisen var oppgitt til 1.995 kroner, men denne fordrer binding til Telenor ADSL, slik at den reelle prisen blir minimum 5.583 kroner. Den andre PCen var en langt dyrere modell til 7.777 kroner.

- Ikke spesielt gode

- Vi har aldri omtalt disse to PC-tilbudene på DinSide. Ikke ville vi vurdert dem som spesielt gode heller, sier teknologiredaktør Bjørn Eirik Loftås i DinSide.no.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer