HBO Max

Ikke logg på!

Vil du ha 50%-rabatten må du ikke overføre HBO Nordic-kontoen din til HBO Max.

IKKE TRYKK HER: HBO oppfodrer HBO Nordic-kunder til å trykke på den nederste knappen. Du bør heller trykke på den øverste. Foto: Pål Joakim Pollen
IKKE TRYKK HER: HBO oppfodrer HBO Nordic-kunder til å trykke på den nederste knappen. Du bør heller trykke på den øverste. Foto: Pål Joakim Pollen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

26. oktober ble HBO Max lansert i Norge, en tjeneste som da tar over for HBO Nordic, med lavere pris og rundt dobbelt så stort utvalg av filmer og TV-serier.

Frem til 30. november frister tjenesten også med et helt spesielt tilbud - registrerer du deg innen det vil du nemlig slippe unna med halv pris for livstid.

I skrivende stund koster tjenesten 89 kroner per måned, som da blir 44,50 om du slår til. Skulle prisen senere bli hevet til 99 kroner, vil du betale 49,50 og så videre.

Hva med de som har HBO Nordic?

De som har HBO Nordic-konto, som frem til nylig har betalt 109 kroner i måneden, kan logge på HBO Max med sin eksisterende konto og betaler fra nå av 89 kroner måneden.

Men det bør du ikke gjøre. Du kan heller registrere deg på HBO Max, selv med den samme e-postadressen du brukte på HBO Nordic, og dra nytte av halv pris-tilbudet - vi har selv prøvd det og det fungerte smertefritt.

En annen kollega var imidlertid ikke like heldig. Hun hadde logget på HBO Max med HBO Nordic-kontoen sin og får dermed ikke dratt nytte av 50%-tilbudet.

Med andre ord: Ikke logg på!

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer