Asus ZenBook Pro Duo

Ikke én, men to(!) 4K-skjermer

Asus tar ScreenPad-teknologien sin til et nytt nivå.

TO SKJERMER: Asus tar ScreenPad-konseptet til et nytt nivå. Foto: Asus
TO SKJERMER: Asus tar ScreenPad-konseptet til et nytt nivå. Foto: Asus Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Denne uken går den årlige elektronikkmessen Computex av stabelen i Taipei i Taiwan, og PC-produsenten Asus er en av de mest aktive. Selskapet debuterer en rekke nye produkter, deriblant ZenBook Pro Duo som i tillegg til den vanlige skjermen på 15,6 tommer og 4K-oppløsning, også har enda et 4K-panel plassert ovenfor tastaturet.

Asus har døpt denne skjermen for ScreenPad Plus, og det er en videreutvikling av ScreenPad-panelet som selskapet introduserte i fjor. ScreenPad er en skjerm som er integrert i styreflaten på enkelte av selskapets PC-er, mens Plus-modellen er mye større og opptar plassen rett over tastaturet.

På ZenBook Pro Duo sitter det et 4K ScreenPad Plus OLED-panel i 32:9-format som gir litt ekstra arbeidsflate til brukeren, i tillegg til en 15,6-tommers, rammeløs hovedskjerm. ZenBook Duo har en skjerm på 14 tommer og i tillegg til den berøringsfølsomme skjermen over tastaturet som har full-HD-oppløsning.

Som Asus demonstrerer i videoen du kan se over, kan den ekstra skjermen benyttes for å utvide arbeidsflaten til hovedskjermen, men også rask fleroppgavekjøring. Mulighetene er selvsagt mange flere, og The Verge har også publisert et bilde av at de spiller piano på skjermen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer