Illustrator CS2

Illustrator oppgraderes med enda flere Photoshop-filtre, og fungerer plutselig også med lageffektene derfra. Samtidig gjenoppliver Adobe et Viktig verktøy fra fortiden.

Illustrator CS2
Publisert
Sist oppdatert

Illustrator CS 2 er en slags Tilbake til fremtiden-versjon. Den innfører flere ting vi kjenner fra før, og minst én vi kjenner fra veldig lenge siden - den gangen det fantes et program som het Adobe Streamline, som lot deg lage vektorgrafikk av fotografier.

Nå har det kommet tilbake som en funksjon i Illustrator, og gjett om det virker! Hver eneste lille strek og sirkel blir gjort om til fullstendig redigerbare vektorer i Illustrator, og plutselig har du muligheten til å leke, leke og leke.

Funksjonen er selvfølgelig mest praktisk når det kommer til å importere strektegninger og illustrasjoner som du ønsker å forbedre, men kan også brukes til fotografier og det meste annet også.

Bedre SVG og Photoshop-støtte

Illustrator har nå også støtte for Flash-konkurrenten SVG - Scaleable Vector Graphics - som er det navnet sier; skalerbar vektorgrafikk til bruk på nettsider og over alt ellers hvor du kunne tenke deg litt animasjon eller rett og slett skalering.

Programmet har også blitt oppgradert med Filtergalleriet, som kom med forrige versjon av Photoshop CS, som vil si at du nå kan se effekten av filtrene dine i sanntid mens du plukker dem fra et flytende vindu som inneholder dem alle.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.