i'm-kampanje for veldedighet

Lyst til å bidra til en bedre verden? Nå kan du la Microsoft betale for deg.

Publisert
Sist oppdatert

Global oppvarming, kreft, barnearbeid og AIDS er bare noen av tingene du kan hjelpe Microsoft å bekjempe i disse dager.

Den store programvaregiganten tjener riktignok drøssevis med penger, men det er også det firmaet i verden som gir mest penger til veldedighet pr. ansatt - det er det i hvert fall grunn til å applaudere, uavhengig av "politisk" leir.

Du kan bidra

Nå har Microsoft startet et veldedighetsprosjekt de har kalt "i'm making a difference" (den lille i'en er skrevet sånn med vilje). Via Windows Live Messenger (tidligere MSN messenger) kan brukerne nå legge til i'm-logoen bak navnet sitt, og så vil alle samtaler føre til en liten donasjon til prosjektet du selv plukker ut.

Over ser du prosjektene du kan velge blant. For å få Microsoft til å donere penger til ditt prosjekt, åpner du Windows Live Messenger, går inn på settings->options og skriver f.eks. *unicef bak navnet ditt for å velge Unicef-prosjektet.

I programvaren vil det nå være et "i'm"-ikon bak navnet ditt som indikerer at du er med på prosjektet, og hver gang du snakker med andre doneres det litt penger for hver gang. Tjenesten er foreløpig forbeholdt den amerikanske befolkningen, men det er fullt mulig også for nordmenn å få logoen bak navnet ved å følge prosedyren over.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer