iMac-trenden fortsetter

Vi så det allerede på CeBIT i fjor: Mange produsenter av alt fra kabinetter til skrivere konkurrerte om å lage morsomt og fargerikt utstyr i iMac-farger. På årets CeBIT kan du til og med få kabler, hubber og strømuttak i sterke farger.

Publisert

Noen liker det, og andre synes at det er ganske stygt. iMac-fargene begynte med blå gjennomsiktig plast, og siden har Apple lansert fire nye og sterke farger. Og det tok ikke lang tid før skannere, skrivere og annet sentralt ekstrautstyr ble tilgjengelig på markedet i tilsvarende farger – fra andre produsenter.

Nå som DinSide Data tråler utstillingene på årets CeBIT, kommer vi over en rekke mindre produsenter, hovedsakelig taiwanske, som har kastet seg på fargebølgen. De tilbyr ekstrautstyr, og du finner alt fra kabler til høyttalere. Noen produkter er faktisk ganske lekre (og jeg som skriver dette er faktisk blant de som ikke synes om iMac). Særlig kabler i rare og kraftige farger kan være en morsom måte å løse problemet med stygge og grå kabelsalater som de fleste databrukere sliter med.

Og hva med gjennomsiktige høyttalere i like kraftige farger? Det hadde faktisk fungert bra sammen med en vanlig datamaskin – høyttalere står jo gjerne litt for seg selv, så hvorfor ikke gjøre noe spesielt ut av dem?

Men rosinen på pølsa denne gangen må vel være strømuttak (strømpadder) i iMac-farger? De fleste av oss dytter vel gjerne strømuttak inn under skrivebordet, og bort i et hjørne. Men det er det altså slutt på nå: Selv strømuttak kan være kule og morsomme, og alt du trenger er strømkabler i matchende farger. Men akkurat det hadde ingen av de produsentene vi besøkte tenkt på.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer