iMac uten kontaktvansker?

Bruksområdet for iMac har vært begrenset, siden den ikke kan kobles til mye av det mest populære tilleggsutstyret. Griffin Technology har løsninger for dette.

iMac uten kontaktvansker?
Publisert

iMac er som sin forfar, den opprinnelige Macintosh, i prinsippet en lukket maskin. Dette er for mange brukere et pluss. Den blir som et hvilket som helst husholdnings- eller kontorapparat. Du slår det på og bruker det – ikke mer å mase om.

Men selv om en datamaskin kan gjøre mye på egenhånd, er det tross alt en verden omkring som den må forholde seg til. Spesielt i kreative bransjer er du avhengig både av utstyr som henter inn data og utstyr som bruker data og leverer fra seg det ferdige produktet. Vi snakker om skannere, lydutstyr og kameraer på den ene siden og skrivere, MIDI-interface og teleutstyr på den andre.

Kreativitet + mer kreativitet

Apple har aldri vært et markedsstyrt selskap. Apple har alltid oppfattet seg selv som kreativt, at de leder utviklingen og lager produkter som er ”insanely great”. Da kommer salget som en naturlig konsekvens.

Dette har gått bra i perioder, men det har alltid vært med god hjelp av enda mer krative tredjeparts-leverandører. Det var disse som først monterte inn harddisk i Mac’en, som utvidet minne, satte inn kraftigere prosessorer, støttet større skjermer osv. Fordi de så hva brukerne faktisk trengte.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer