IMified gjør deg produktiv

Twitter, del.icio.us, Google Calendar, Wordpress - nå kan du administrere alt fra...Messenger!

Publisert
Sist oppdatert

Vi skriver stadig oftere om produktivitet her på DinSide, slik vi for eksempel gjorde i artikkelen Programmene som sparer minutter, der vi tok for oss fem programmer som vil spare de fleste for en del minutter hver eneste dag.

Selv bruker vi en del nettjenester som Twitter og del.icio.us, vi planlegger dagen på Google Calendar (okay, egentlig har vi Outlook, da, men la oss late som) og har en Wordpress-blogg som vi aldri oppdaterer prøver å oppdatere i ny og ne.

I dag kom vi over tjenesten IMified. De to første bokstavene står for "Instant messaging", og det er akkurat der konseptet ligger - IMified flytter funksjonaliteten til en rekke nettjenester inn i din lynmeldingsklient. Foreløpig er både Windows Live Messenger (tidligere MSN messenger), Gtalk og AIM støttet.

Alt du trenger å gjøre for å komme i gang er å legge til IMified-brukeren som kontakt og sende en tilfeldig melding. Da får du opp hovedmenyen, som består av IMifieds egne notat-, alarm- og todo-funksjoner.

Widgets-basert

Det er imidlertid bare begynnelsen. IMified er basert på Widgets-konseptet, der du selv kan legge til moduler for å utvide tjenesten videre. Er du en ringrev kan du også utvikle slike selv, og på de offisielle sidene finner du alt du trenger å vite.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer