Imon Inside Plus

Imon Inside Plus er ikke som andre fjernkontroller. Selve mottakeren monteres fysisk i PCen, men så har den også full kontroll på det meste. Er dette den perfekte fjernkontrollen til stue-PCen?

Imon Inside Plus
Publisert
Sist oppdatert

Den fjerde fjernkontrollen i DinSides test har absolutt potensiale til å bli den beste: Imon Inside Plus kommer med en imponerende programvarepakke som er skreddersydd til storskjermen, og monteres atpåtil inn i selve stue-PCen for å kunne gi deg et par ekstra funksjoner som ingen andre har.

Knapper for alt

Selve fjernkontrollen er ganske stilig, ligger lett i hånden og har en vaskeekte styrespak til å kontrollere musen med, i stedet for knapper eller styreflater som vi har sett i de andre kontrollene.

Vi tipper også at den har flere knapper enn de andre - for her er det en knapp for det meste: Bortsett fra den brilliante av/på-knappen, kan vi glede oss over "dra og slipp"-knapper, frem og tilbake (til "vanlige" programmer) , en egen knapp for å starte favorittprogrammene dine (som er programmerbar), en programveksler, og mye, mye mer.

I tillegg er de vanlige mediaknappene på plass, og det er mulig å programmere alle til å fungere i alle tenkelige programmer - i tillegg til de fire-fem ferdigprogrammerte. Uten at vi trenger noen ekstra tilleggsprogrammer eller annet tøys.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer