Imponerende ny Photoshop

Adobe har lansert Creative Suite 5, med blant annet nye Photoshop CS5. Her kan du se programmene i aksjon.

Photoshop CS5 Foto: Adobe
Photoshop CS5 Foto: Adobe Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I går lanserte Adobe mye omtalte Creative Suite 5. Pakken inneholder nye versjoner (CS5) av programmer som er velkjente for de fleste som driver med foto, video og webdesign:

Foto og design: Photoshop, InDesign og Illustrator
Video: Premiere Pro og After Effects
Web: Flash Catalyst, Dreamweaver, Flash Professional

Programmene kommer i tre forskjellige pakker, pluss en fjerde pakke som inneholder dem alle sammen; CS5 Master Collection.

Pedagogiske videoer

Nyhetene er mange, og du kan lese om dem i detalj hos Adobe. Vi går ikke gjennom dem i detalj i denne artikkelen. I stedet har vi bakt inn noen pedagogiske YouTube-videoer fra Adobe-evangelist Terry White der han demonstrerer noen av de største nyhetene. Spesielt Content aware fill i Photoshop-videoen under er absolutt verdt en titt.

Vi gjør oppmerksom på at DinSide Data foreløpig ikke har rukket å teste applikasjonene, og at videoene under stammer fra en som er ansatt i Adobe. De må ikke anses som uavhengig materiale, men gir et greit innblikk i hva du kan forvente deg av ny funksjonalitet, og hva den kan brukes til.

Les også: Her er et gratis Photoshop-alternativ

Les også:
Slik fjerner du ting fra bildet - uten Photoshop
- Adobe flår kundene

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer