Imponerende webkamera fra Microsoft

Hele pakka er både bra og morsom

Imponerende webkamera fra Microsoft
Publisert
Sist oppdatert

De fleste bærbare PC-er har webkamera innebygd, det ble standard for en god stund siden. Kvaliteten på disse kameraene er som regel ikke all verden, men de fungerer. Man forventer heller ikke all verdens kvalitet på video fra webkamera, spesielt ikke når man "ikke har betalt" for det.

En helt annen ting er at videokvaliteten er svært avhengig både av PC-en og nettverksforbindelsen, siden det ikke er noen egen prosessor i kameraet som tar seg av komprimering av videostrømmen.

Men PC-ene blir stadig kraftigere og nettverksforbindelsene raskere, derfor blir disse flaskehalsene stadig utvidet. For mange finnes det derfor kapasitet til å håndtere høyere oppløsning på webkamera.

Det er her Microsofts LifeCam Cinema kommer inn i bildet.

Fleksibel og praktisk

Kameraet kommer på en bøyelig bøyle(!) trukket med gummi. Det er bare å bøye den til ønsket fasong, så sitter kameraet godt enten det er på en tynn, tykk, flat eller buet skjerm. Eller du kan sette det på noe annet hvis du skal ta bilder av noe annet enn ditt eget ansikt.

Programvaren er enkel å installere, og du sitter igjen med drivere og et styreprogram for stillbilder, lydopptak og video.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer