ImTOO DVD-Ripper Platinum 4.0

TEST: Håndholdte multimediaspillere er i ferd med å bli allemannseie. Dette programmet lar deg kopiere DVD-filmer til alle tenkelige og utenkelige formater.

Publisert
Sist oppdatert

En av de store motivasjonene for å gå til anskaffelse av en PMP - portabel mediaspiller, er naturligvis å kunne se video når du er på farten. Apple er for eksempel i ferd med å gjøre en industri rundt salg av musikkvideoer, og Sony har satset stort (men med vekslende hell), på salg av filmer i UMD-format til sin PSP.

Spillefilmer i lomma

Men for de fleste av oss vil det kanskje være enda mer interessant å kunne ta med seg sine egne DVD-filmer i et format som PMPene kan avspille. Creatives nye Zen Vision og Vision:M kan blant annet spille av DivX-filer, mens Sony og Apple benytter andre varianter med MPEG4-utspring. Felles for de alle er relativt bra kvalitet i hensiktsmessige oppløsninger, uten at en hel spillefilm behøver å legge beslag på mer enn noen få hundre megabytes.

ImTOO DVD Ripper Platinum hjelper deg med å få overført innholdet på DVD-platene dine til et format som passer til den håndholdte spilleren din. Det vil si; interaktive menyer og slikt må du klare deg uten, men filmene bør gå greit. Og programmet bryr seg ikke om regionkoder, macrovision, CSS og denslags, alt kopieres uten spørsmål.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer