PlayStation 5

Ingen bedring i sikte

– En krevende situasjon for våre kunder og oss.

PLAYSTATION 5: Mange nordmenn venter fortsatt på å få tak i PlayStation 5. Bildet er fra en GameStop-butikk på Manhattan i New York. Foto: Reuters/Carlo Allegri/NTB
PLAYSTATION 5: Mange nordmenn venter fortsatt på å få tak i PlayStation 5. Bildet er fra en GameStop-butikk på Manhattan i New York. Foto: Reuters/Carlo Allegri/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det var nok flere nordmenn som vendte et misunnelig blikk over til Sverige forrige uke.

Vi snakker ikke om grensehandelen – den åpnet igjen for en snau måned siden og mange har benyttet seg av muligheten til å reise over til nabolandet for å handle mat og drikke.

Nei, vi snakker i stedet om at PlayStation 5, som i en veldig kort periode var tilgjengelig i to svenske elektronikkbutikker, meldte Feber.se. Både Webhallen og MediaMarkt hadde et lite parti tilgjengelig.

– En krevende situasjon

Derfor tok vi en runde med norske butikker for å undersøke tilstanden her til lands. Blant annet Komplett som beskriver situasjonen som krevende.

– Sonys lansering og produksjon av ny Playstation har vært en krevende situasjon for våre kunder og oss siden i fjor høst. Dette har rammet kunder over hele Norden, og Kompletts kunder i Norge, forteller Kristin Hovland, kommunikasjonssjef i Komplett, overfor Dinside.

Faktisk er det slik at Komplett fortsatt ikke har fått tilgang på nok konsoller for å dekke etterspørselen på de allerede forhåndsbestilte PlayStation 5-konsoller.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer