Medvind for Apple Watch

Inntatt tronen som verdens mest solgte smartklokke

Og snart kommer enda en ny variant på markedet.

SERIES 4: Rett før lanseringen av Apples nyeste smartklokke er det klart at klokkene fra produsenten er verdens mest solgte. Foto: 9to5mac.com
SERIES 4: Rett før lanseringen av Apples nyeste smartklokke er det klart at klokkene fra produsenten er verdens mest solgte. Foto: 9to5mac.com Vis mer
Publisert

Inntil nylig er det smartklokker og aktivitetsarmbånd fra kinesiske Xiaomi som har ligget på topp på listen over verdens mest solgte.

Men nå er det klart at Apple har tatt over tittelen, og det med ganske god margin:

Ifølge tall fra IDC Worldwide Quarterly Wearables Tracker solgte Apple hele 4,7 millioner av sin Apple Watch i andre kvartal i år. Det gir de en markedsandel på 17 prosent, mot Xiaomi sine 15,1 prosent.

Dermed er Xiaomi nå på en andreplass, og Fitbit på en tredje, til tross for at Apple er den eneste som kun selger smartklokker og ikke andre type armbånd.

Mest solgte noensinne

AppleInsider skriver at en annen undersøkelse fra Counterpoint Research, viste at Apple har 41 prosent markedsandel for smartklokker, med Fitbit på en andreplass.

Den samme undersøkelsen viste at første utgaven av Apple Watch, den såkalte Series 1, er den smartklokken som har solgt aller mest på verdensbasis noensinne.

Apple Watch series 3 er forøvrig den fjerde mest solgte smartklokken noensinne.

Ny klokke på vei

Ryktene vil ha det til at en ny Apple Watch, Series 4, er på vei inn på markedet, og det knyttes stor spenning til om denne vil selge like godt som sine forgjengere.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer