Inovix DC-420 - kombinert kamera/MP3-spiller og stemmeopptaker

Kamera med MP3-spiller eller MP3-spiller med kamera? Uansett - denne lille dingsen fra Inovix måtte sjekkes ut.

Publisert
Sist oppdatert

Mobiltelefoner med kamera er blitt en hit, ikke minst på grunn av at man enkelt kan sende bildene til venner og familie via MMS. Kvaliteten på bildene har også blitt kraftig forbedret siste året, og vil kanskje om noen år utkonkurrere kompaktkameraene.

Men hva med kombinasjonen MP3-spiller og kamera? Inovix DC-420 er en slik dings. Det er nok mer et kamera enn MP3-spiller, selv om produktet har en temmelig "riktig" størrelse sammenlignet med vanlige flashbaserte spillere. Enheten kan også fungere som stemmeopptaker. Vekt, inkludert batterier er beskjedne 110 gram.

Kamera

For å ta kameradelen først: Her sitter det en 3,1 megapiksels sensor, det oppgis ikke om det er CCD eller CMOS, vi tipper det siste. Brennvidden er fast - ca 35 mm, men du kan riktig nok zoome 4x digitalt. På baksiden sitter en 1,5" LCD, som brukes som søker. Det er ingen optisk søker her.

Kameraet har for øvrig også blits, denne sitter rett over frontlinsen. Du skrur kameraet på ved å skyve frontdekselet til siden, og det tar ca 5 sekunder før du kan knipse første bilde. Blitsen fyres automatisk ved behov, og lagring skjer enten til den innebygde 16 MB minnebrikken, eller til et SD-minnekort (følger ikke med, men inntil 512 MB-kort kan brukes). Det går gjerne 15 sekunder før du kan ta neste bilde dersom du har brukt blits, så dette er ikke akkurat noe paparazzi-kamera. Uten blits går det 4-5 sekunder.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer