Installasjon og oppstart av programmer i XP

Tre ganske vanlige oppgaver: oppstart av Windows, installasjon av et program, og oppstart av et annet - med tunge data innabords.

Publisert
Sist oppdatert

Oppstart av Windows XP kontra Vista viste seg å være litt raskere på enkeltkjerneprosessoren Celeron 430, og litt tregere på dobbelkjerneprosessoren Core 2 Duo 8400, sannsynligvis fordi Vista er optimalisert for flere kjerner.

Installasjon og oppstart av programmer i XP


Oppstart av en større Powerpoint-presentasjon med multimedieinnhold, totalt ca 60 slides er heller ikke noen krevende oppgave for noen av prosessorene, selv om det går litt kjappere i XP enn i Vista for begge prosessorene:

Installasjon og oppstart av programmer i XP


Men så kom den første store forskjellen. Installasjon av OpenOffice 2.3 går vesentlig, og vi understreker vesentlig kjappere i XP enn i Vista. Vi ser også at den billige Celeron-prosessoren utfører jobben mye raskere i XP enn den mer enn tre ganger så dyre E8500-prosessoren i Vista.

Installasjon og oppstart av programmer i XP


>> Les videre: Kopiering og kompresjon av filer i XP

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer