iNTEGRAL ZPC - MicroPC

Mange lurer på hvorfor PCer må være så store, når det nesten bare er tomrom inne i dem. Vi har testet et alternativ, kanskje det mest kompakte vi har sett.

iNTEGRAL ZPC - MicroPC
Publisert
Sist oppdatert

Det finnes flere varianter av kompakte PCer. Disse er bygget med vanlige komponenter, men er satt tett sammen i et lite og trangt kabinett. Da kreves det ofte spesielle løsninger for å kjøle ned konstruksjonen, og viftestøyen kan bli problematisk. Spesielt gjelder dette PCer som er utstyrt med raske prosessorer og andre komponenter med høy ytelse. Tommelregelen er høy ytelse = høy temperatur.

Men hvis kravene til ytelse er normale, og du ikke er ute etter en verstingmaskin som skal håndtere de mest krevende spillene? Da finnes det andre løsninger. Maskinen vi har testet bruker litt komponenter fra stasjonære PCer supplert med komponenter som vanligvis brukes i bærbare PCer. Dessuten er strømforsyningen ekstern. Det gir en svært kompakt og meget støysvak maskin.

Fleksibel

Maskinen er på størrelse med en ekstern CD/DVD-brenner og består av en sort aluminiumskasse med lokk og bunn av plexiglass.

Hele chassiset kan trekkes ut når du løsner to skruer. Da kommer du enkelt til hvis du skal bytte komponenter.

Maskinen leveres fra produsenten til den lokale leverandøren uten prosessor, minne eller lagringsenheter. Så monteres det enten en lokal standardversjon med utvalgte komponenter, eller man skreddersyr hver enkelt maskin etter kundens ønske.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer