Intel lanserer trådløst tilbehør

Prosessorprodusenten Intel har nettopp annonsert en ny produktserie: PC-tilbehør basert på trådløs teknologi.

Intel lanserer trådløst tilbehør
Publisert

Disse nye produktene går under en felles betegnelse: Intel Wireless Series. Foreløpig er det tre typer tilbehør som blir lansert – et tastatur, en mus og en gamepad.

Disse tre enhetene kan ”kobles” til en felles base, som kan ta i mot opptil åtte enheter samtidig. Basen kobler du til datamaskinen gjennom USB.

Alle enhetene har et felles design som er dominert av blå og hvite farger. Tastaturet har en praktisk utforming, med håndleddstøtte foran og flere tilleggsknapper. Piltastene er erstattet med mus-lignende retningsknapper.

Musen er svært enkel, og har bare to vanlige knapper i tillegg til hjulet – som også fungerer som en knapp. Alle disse kan programmeres til å utføre ønskede funksjoner.

Også for spillere

Gamepaden har et interessant, bueformet utseende og er laget av delvis gjennomsiktig plast. Den har en digital d-pad, elleve knapper som kan programmeres etter behov, pluss en shift-knapp som dobler funksjonaliteten til de andre knappene. Gamepaden har et innebygd lys som viser hvor mye batteri som er igjen. Den medfølgende programvaren har også 50 profiler for de mest populære spillene, slik at du ikke trenger å programmere alle knappene selv.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer