Intelligent og allsidig lydkort

VideoLogic lanserer et nytt 6-kanals lydkort med en kraftig signalprosessor. Ved hjelp av denne kan kortet tilpasses forskjellige bruksområder som tidligere har vært umulige å kombinere i ett enkelt kort.

Intelligent og allsidig lydkort
Publisert

VideoLogic har innledet en utstrakt gjensidig distribusjonsavtale med Voyetra Turtle Beach. Dette innebærer blant annet at VideoLogic nå vil markedsføre Voyetra sine lydkort blant annet i Europa, mens Voyetra vil distribuere VideoLogic sine høyttalersystemer i USA.

Voyetra har tidligere i år annonsert SantaCruz, et helt nytt konsept for lydkort, basert på en kraftig DSP-brikke fra Crystal. Dette vil bli solgt under VideoLogic sitt navn på våre breddegrader.

Voyetra tilhører pionerene på synther, musikkprogrammer og multimedia, og Turtle Beach produserte allerede for snart 10 år siden lydkort med virkelig høy lydkvalitet og effektiv arkitektur.

En kamelon

Lydkort har hittil enten vært beregnet på kontorbruk, til spill eller til musikkproduksjon. Hvis du har overlappende bruksområder, som spill og musikk, vil du ofte måtte stri med en kranglete installasjon av to lydkort.

Signalprosessoren (DSP) i det nye kortet har den unike egenskapen at den kan konfigureres "i farta" til å håndtere vidt forskjellige oppgaver.

Eksempler er dekomprimering av MP3-filer, som avlaster PC-prosessoren. Den støtter også alle de mest utbredte formater for 3D-lyd til spill, som blant annet EAX, A3D, I3DL2, DirectSound3D.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer