Internet Explorer 5.5 oppdatert

I det stille har Microsoft lagt ut en oppdatering (Service Pack 1) til Internet Explorer 5.5. Her er en oversikt over hva som er rettet og nytt i pakken.

Internet Explorer 5.5 oppdatert
Publisert

Du kan ikke forvente deg de store nyhetene med tanke på funksjoner i denne oppdateringen. Men den inneholder likevel flere elementer som gjør den verdt nedlastingstiden.

Færre krasj

Oppdateringen retter en rekke småfeil av den typen som gjerne fører til at Internet Explorer krasjer. Siden Internet Explorer er så tett integrert med Windows, er det også sannsynlig at Windows blir mer stabil etter at oppdateringen er på plass. Dette er isolert sett mer enn god nok grunn til å installere pakken.

Internet Explorer har blant annet krasjet hvis du avbryter flere nedlastinger, på grunn av ulike minnelekkasjer og ved frakobling av RAS-tjenester. Alt dette er nå rettet.

Ønsker du å kikke på den komplette listen over programfeil som er rettet, er denne artikkelen i Microsoft Knowledge Base et godt utgangspunkt.

I tillegg retter pakken sikkerhetshullene som Internet Explorer har vært belemret med. Synes du dette er viktig, er derfor denne service-pakken en god anledning til å få alle oppdateringene på plass i stedet for å installere dem enkeltvis.

Diverse småting

I tillegg til at sikkerhet og småfeil nå er blitt bedre, er det også kommet en ny funksjon for å administrere oppkobling til Internett på en enklere måte. Den nye funksjonen kalles ”Connection Manager”.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer